Het nieuwste

rupert

nieuwtje

Hoe gaat het met Familie van Rijk?

Hoe gaat het met…? Dat is de vraag die we stellen in deze serie artikelen. Hoe gaat het met onze partners in deze gekke tijd? Is er iets veranderd sinds we ze de laatste keer hebben gesproken? Van onze leveranciers tot onze verkooppunten; we stellen ze allemaal deze vraag en je komt de antwoorden hier allemaal tegen.

Dit keer praten we bij met IJsbrand van Buijtenen, die met zijn goede vriend Raymond aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht een prachtige delicatessenwinkel heeft. De winkel heet Familie van Rijk, en je vindt er de lekkerste wijnen, bieren, hapjes en nog veel meer! Onze eigen Rupert ligt er tegenwoordig samen met een aantal andere IJskoffer-ijsjes in de vriezert. 

En dat is niet voor niets! “We focussen ons volledig op unieke producten die je niet in elke supermarkt vindt,” vertelt IJsbrand. “Lekker eten met een goed verhaal, daar houden we van! We hebben in onze winkel dan ook veel lekkere producten uit de streek liggen, dan ken je het verhaal achter het product dat je verkoopt, en dat is voor ons ontzettend belangrijk.” 

Producten met een goed verhaal dus. Daar past de Rupert perfect tussen! “Dat doet hij inderdaad! We vinden het gaaf dat alle ingrediënten van eigen bodem komen, en dat het verhaal achter de Rupert gewoon klopt. En hij is natuurlijk ook ontzettend lekker!”

En dat geldt natuurlijk niet alleen voor ons, maar ook de IJskoffer-collega’s die in de vriezer van Familie van Rijk liggen, waaronder Flevosap en The Silk Road. Er is bij Familie van Rijk altijd wat unieks te likken!

IJsbrands vriezer is dus altijd gevuld met wat lekkers. Maar daar is z’n vriezer niet alleen in: de hele winkel ligt vol met heerlijke delicatessen, van begin tot eind. “Tot aan een tijdje geleden hebben we ook nog catering gedaan,” zegt IJsbrand, “en dat was ontzettend leuk, maar de coronacrisis heeft daar wel een beetje roet door het eten gegooid. Op een gegeven moment hebben we besloten te stoppen met de catering, en dat heeft uiteindelijk wel wat opgeleverd. Het gedeelte van de winkel dat we ervoor gebruikte kunnen we nu compleet inzetten als winkelruimte, en die nieuwe ruimte maakt heel wat verschil!” 

Inmiddels heeft IJsbrand bijna vakantie, maar de winkel is gewoon open. Dus, mocht je binnenkort aan de Amsterdamsestraatweg lopen, pluk er lekker een Rupertje uit de vriezer! En wie weet vind je er wel een heleboel andere lekkere dingen…

Deel dit bericht