Het nieuwste

rupert

nieuwtje

De IJskoffer: een ándere ijsbestemming!

Het is koel. Het is bewust. Maar het is vooral héél erg lekker…

Waar we het over hebben? De ijsjes uit De IJskoffer natuurlijk! En we zijn ontzettend blij dat wij er deel van mogen uitmaken. 

De andere ijsjes in De IJskoffer hebben dan ook veel met ons gemeen. Het assortiment wordt gekenmerkt door kleine ijsmerken die er dol op zijn om ijs niet alleen lekker, maar ook bewuster te maken. Er zit voor iedereen een ijsje tussen, en dat vinden wij er zo mooi aan! De IJskoffer kenmerkt zich door sterke verhalen en creativiteit. Als ijsje ánders zijn dan de rest is waar het allemaal om gaat, en in dat plaatje passen we -al zeggen we het zelf- natuurlijk perfect!

De IJskoffer is een heerlijke groep ijsjes met een gezamenlijk doel: jouw vriezer een vrolijkere, lekkerdere en bewustere plek maken, en dat is een missie die wij volledig delen! 

Benieuwd geraakt? Je vindt alles wat je wil weten over De IJskoffer en onze heerlijke collega-merken op www.deijskoffer.nl. Vanaf daar kun je de ijsjes zelfs al thuis laten bezorgen! Ben je een ondernemer? Dan kun je hier contact opnemen met Oscar!

Deel dit bericht